FAQ

Wat is een escape room?

Een escape game is een activiteit waarbij je als team wordt opgesloten in gethematiseerde beleveniskamers. Het team zal door middel van puzzels en raadsels binnen de tijd de uitgang moeten bereiken.

Aantal personen

Het minimum en maximum aantal personen om het spel te spelen hangt af van welk spel u boekt. Dit kunt u vinden wanneer u klikt op één van de beschikbare spellen.
Zijn jullie met meerdere spelers? Dan stellen wij voor om de groep in twee teams te delen zodat jullie afwisselend kunnen spelen.
Zijn jullie met 2 personen? Binnenkort wordt er opnieuw een spel gemaakt waarbij de teams van 2 personen worden uitgedaagd. Nog even geduld dus!

Ik ben zwanger!

Geen probleem toekomstige mama! Onze spellen zijn niet schrikwekkend of fysiek onhaalbaar. Eventuele lichamelijke inspanningen tijdens het spel kunt u laten overnemen door uw teamgenoten.

Ik ben claustrofobisch!

Tijdens het spel wordt de deur bij ons niet gesloten zodat u altijd direct de kamer kunt verlaten wanneer nodig. Ook krijgt het team één telefoon mee zodat er altijd gecommuniceerd kan worden met de spelbegeleider.

Leeftijd

De minimum leeftijd is 16 jaar. Vanaf 12 jaar kan er enkel gespeeld worden onder begeleiding van een volwassene.

Taal

Onze spellen zijn in het Nederlands, Engels of Frans.

Rolstoeltoegankelijkheid

Voorlopig zijn de spellen niet geschikt voor rolstoelgebruikers, we werken aan alternatieve mogelijkheden.

Schrikwekkend

Wees gerust, onze spellen zijn niet schrikwekkend! U mag met een gerust hart boeken.

Locatie

Cortex House of legends is gelegen in het hartje van Brugge. Eenmaal in de Wollestraat, volg je de geur van overheerlijke wafels want wij zijn gelegen naast de House of waffles. Volg dan verder ons aanwijzingsbord tot beneden!

Met de bus? Vanaf het station kunt u elke bus nemen richting de markt of Dijver. Vanaf daar is de wandelafstand maar 1 min.

Met de auto? Er zijn 2 (betalende) ondergrondse parkeerruimtes, Biekorf en Pandreitje op wandelafstand.

Wollestraat 29A, 8000 Brugge (routebeschrijving )


Betaling?

Bij ons kunt u online betalen bij het boeken of aan de ingang met bankcontact, Payconiq of contant.