VOOR WIE?

Teambuilding

Waarom een escape room als teambuilding, teamuitje of bedrijfsuitje?

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor jullie teambuildingdag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want teamwork is noodzakelijk om onze rooms succesvol te spelen. Het team wordt getest op tal van vaardigheden. Door de spanning en het onder druk presteren komt al snel de natuurlijke teamdynamiek naar boven. Doorheen het spel zal het team elkaar ook beter leren kennen. Wie weet ontdek je wel verborgen kwaliteiten of kom je tot de conclusie dat één van je collega’s wel een scherp kantje heeft.

Combineer!

Na het spel wat kunnen napraten of vergaderen met het team? Dat kan! Wij beschikken over een leefruimte en een gezellig terras waar jullie kunnen genieten van een drankje. Meer zin in een hapje na het spel? Probeer de beste wafelzaak van Brugge genaamd The House Of Waffles! Wij boeken heel graag een tafel voor jullie!

Studenten/ klassen

Een fun en leerrijk spel met daar bovenop nog een speciale korting er bij? Perfect om een avondje uit te blazen van al het schoolwerk! Of wil je als leerkracht jouw leerlingen een leuke historische ervaring geven waarbij ze elkaar ook beter leren kennen door middel van teamwork? Dan is Cortex escape room de ideale schooluitstap! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact op voor meer info!
In samenwerking met Knaek bieden wij studenten twee super acties voor:

Team bride or team groom?

Nog op zoek naar een leuke vrijgezellenactiviteit? Wij ontvangen graag de dames of heren en wij zorgen voor een onvergetelijk spel! Of daag elkaar uit in ons heksen vs jagers thema. In dit spel zullen twee teams tegen elkaar moeten strijden, misschien wordt dit wel een echte Mr. VS Mrs. uitdaging! Aarzel ook vooral niet om iets extra’s aan het spel toe te voegen om de bruid of bruidegom te verassen, wij helpen u daarbij!

Combineer

Geniet na het spel van een drankje in ons gezellige leefruimte of op ons terras met een geweldig uitzicht op de Dijver! Zin in een hapje na het spel? Probeer de beste wafelzaak van Brugge genaamd The House Of Waffles! Wij boeken heel graag een tafel voor jullie!

Friends & Family

Ben je de gewoonlijke activiteiten met je vrienden beu? Zin in een onvergetelijke ervaring? Daag ze dan nu uit met één van onze spannende spellen! Of maak het gezinsuitstapje deze keer onvergetelijk! Onze escape room is gemaakt voor jong en oud!

Geef een cadeaubon!

Verras je vrienden of familie met een leuke cadeaubon! Vul het online formulier in en wij sturen binnen de week de cadeaubon op naar het gegeven adres.